Arsenal Tröja


Arsenal Tröja, Arsenal Tröjor, Billiga Fotbollströjor

.

fotbollströjor


Paulo Dybala och Arthur med ett 20


Arsenal Tröja, Arsenal Tröjor, Billiga Fotbollströjormckennie höll en fest på fotballdrakter til lag det turkiska landslaget

Juventus och USA: s mittfältare Weston McKennie och två av hans lagkamrater står inför böter från polisen efter en fest på amerikanskas hem i Turin.
McKennie höll en fest på onsdagen med Juventus -lagkamraterna Paulo Dybala och Arthur med ett 20 -tal andra vänner närvarande.
arsenal tröja Parter är förbjudna enligt coronavirusbegränsningar i Italien. Det finns också ett nattligt utegångsförbud på plats i landet mellan kl. och 5 am
Trion kommer att få böter och kommer också att utsättas för sanktioner från Juventus. McKennie, som är den första amerikanen som spelade för Juventus, gick med i laget i augusti.
arsenal tröjor Den 22-årige mittfältaren har gjort fyra mål i 24 Serie A-matcher för Juventus. Han gjorde också mål i en Champions League -seger i Barcelona.
billiga fotbollströjor På ett liknande sätt har Juventus och Italiens försvarare Leonardo Bonucci testat positivt för coronaviruset efter att ha återvänt från internationell tjänst.
Bonucci är den andra Juventus -spelaren som drabbades av viruset medan han var på internationell tjänst som medförsvarare Merih Demiral testade positivt när han var med det turkiska landslaget.

psg drakt
Maglia Napoli
maglie calcio di squadre
juventus matchtröja
real madrid drakt barn
barcelona auswärtstrikot
goedkope PSG Shirt
real madrid tröja billigt
arsenal trøjer
maglia atletico madrid 2022
Juventus Jalkapallo Paidat

455 Views